1. Welcome to Nitro & Tracker Owners! Join today, registration is easy!

    You can register using your Google, Facebook, or Twitter account, just click here.

No Power To Start Motor!

Thread in 'Marine Electronics' started by Jtmavs, Feb 25, 2018.

  1. Jtmavs

    Jtmavs New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 25, 2018
    Location:
    Illinois
    No chirp when I turn ignition. Worked couple hours ago and started charging batteries. Now nothing and the motor won’t lift or lower. Accessories work fine off same battery. Don’t know if there is a fuse just for the motor. Help please!
     
  2. Wickedsmaht

    Wickedsmaht Active Member

    Messages:
    41
    Likes Received:
    15
    Joined:
    Jan 16, 2018
    Location:
    Exeter, NH
    There are a few possibilities aside from the batteries. Checkout this video, it does a good job of explaining all of the things that could be the problem.

     
  3. Trent

    Trent Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 23, 2017
    Location:
    Lenexa, KS
    I had a similar issue, turned out to be a bad starter solenoid. My mechanic fixed it for $ 100 parts/labor. Works like a charm now.
     
  4. bill marse

    bill marse New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 3, 2012
    There’s a fuse at battery
     
  5. cq

    cq Well-Known Member

    Messages:
    1,802
    Likes Received:
    36
    Joined:
    Dec 31, 2001
    Location:
    Hot Springs Natl Park
    You should have a fuse under the motor housing.
     
Loading...

Share This Page